Megjelent a Diéta könnyedén II.

posted in: Blog | 0

A 2017-ben Martinka Dia szerzővel megjelentetett Diéta Könnyedén I. kiadványunkban számtalan recepttel segítettük az ételérzékenységben szenvedőket, fogyni vágyókat, életmódváltókat. Az első kötet sikere után, illetve a kapott visszajelzések és észrevételek alapján elkészítettük a Diéta Könnyedén II.-t, melyben ezúttal a várandós anyukákra, a kisbabákra, a kisgyermekes családokra gondoltunk.

Füzetünkben 90 receptet kínálunk a kismamáknak várandósságuk alatt és után, hozzátáplálást segítő ízletes ételeket javaslunk a csöppségeknek, egészséges fogásokat készíthetünk kicsiknek-nagyoknak, illetve kisgyermekekkel közösen elkészíthető egyszerű és villámgyors finomságok receptjeit is megtalálja a Kedves Olvasó!

A receptek mellett tanácsok, tippek, tudnivalók és bevásárló lista is segíti a helyes életmód kialakítását.

Praktikus, gyorsan elkészíthető, egyszerű, ám mégis változatos és rendkívül egészséges ételeket kínálunk mindazoknak, akik odafigyelnek egészségükre, családjuk étrendjére, a legkisebbektől a nagyobbakig.

Az egészséges életszemlélet alapjait nem lehet elég korán kezdeni, életmódot váltani azonban soha nem késő. Fogadják és forgassák a Diéta könnyedén II. kiadványukat nagy szeretettel!

A kiadvány 990Ft-os áron (plusz postaköltség) már megvásárolható, melyet kérésre nagy szeretettel dedikálunk. A Diéta könnyedén II. (és korlátozott számban a Diéta könnyedén I.) megrendelhető a kiadványboltban ide kattintva vagy az ormenyijanos@gmail.com email címen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük